dilluns, 26 de novembre del 2007

Theo Angelopoulos

Quise ahogar mis penas
pero ellas nadavan en alcohol
como Mark Spitz.
Nacho Vegas. Cajas de música difíciles de parar. Limbo Star 2003.
El vent xiula a cada cantonada com una puta afectuosa o algú que crida un taxi per fugir cap algun altre sud més càlid. Fa una estona l'home del temps anunciava a la radio dos graus centígrads i un abisme àrtic però al final ens hem decidit per anar a veure una pel·lícula a un cinema que només ha obert per nosaltres. Al final totes les prediccions han estat correctes. A fora només hi havia el vent i les fulles i el buit més estricte, a dins les llàgrimes ens lliscaven galtes avall fins mullar-te els pits. Ens hem quedat a veure les lletres.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Oi, achei seu blog pelo google está bem interessante gostei desse post. Gostaria de falar sobre o CresceNet. O CresceNet é um provedor de internet discada que remunera seus usuários pelo tempo conectado. Exatamente isso que você leu, estão pagando para você conectar. O provedor paga 20 centavos por hora de conexão discada com ligação local para mais de 2100 cidades do Brasil. O CresceNet tem um acelerador de conexão, que deixa sua conexão até 10 vezes mais rápida. Quem utiliza banda larga pode lucrar também, basta se cadastrar no CresceNet e quando for dormir conectar por discada, é possível pagar a ADSL só com o dinheiro da discada. Nos horários de minuto único o gasto com telefone é mínimo e a remuneração do CresceNet generosa. Se você quiser linkar o Cresce.Net(www.provedorcrescenet.com) no seu blog eu ficaria agradecido, até mais e sucesso. If is possible add the CresceNet(www.provedorcrescenet.com) in your blogroll, I thank. Good bye friend.

Valéria Araújo ha dit...

Quan em llevo els ulls i veig el teu amor a través dels teus ulls tot la tristesa es cambia en seguretat, i més admiració i amor que abans. El cine buit vaig a ser testimoni que "avancem amb la seguretat de saber que som dos a contradir el temporal" i que el fred de la solitud només em podrà turmentar amb la teva companya i la teva silenciós comprensió. Viure amb tu sembla viure un somni on puc fer tot i sóc fort i afortunada. Feliç, molt feliç.